Seitenpfad Startseitehover img
../Terme Savar kupon
  1. hover imgSeitenpfad StartseiteDomov
  2. hover imgSeitenpfad StartseiteWellCard Izkoristiti
  3. hover imgSeitenpfad StartseiteTerme Savar kupon
zaključiti

Terme Savar kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Terme Savar in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Terme Savar in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Terme Savar z dodano vrednostjo

Terme Sárvár in hotel VitalMed**** pod eno streho

Wellness oaza za vso družino
Sárvár je pravi biser na zahodu Madžarske, znan in priljubljen predvsem po svojih zdraviliščih in doživljajskih kopališčih, zdravilnih vodah in gradu. Zdravilna voda blagodejno vpliva na revmatične bolezni in težave mišično-skeletnega sistema. V zdravilišču se lahko potopite v zdravilno vodo notranjega in zunanjega bazena ali se sprostite v valovih doživljajskega bazena skozi vse leto. 
Pokriti družinski bazen in otroški svet zagotavljata idealno kopalno zabavo. Med atrakcijami so trije velikanski tobogani, šest drugih družinskih toboganov, bazen z valovi, dežela dojenčkov in otroški pustolovski bazen. 
Na plaži je velik bazen z valovi doživetje tudi za odrasle, za otroke pa je pustolovski bazen še bolj razburljiv. Piratska ladja in zmajev grad sta zelo zanimiva.

Tudi storitve medicinskega dobrega počutja pričajo o najvišji ravni.  Pustite se razvajati z masažami ali v savni, medtem ko se otroci igrajo pod nadzorom v lastnem vrtcu. Za bolnike z revmatizmom je na voljo možnost posvetovanja z dvema usposobljenima specialistoma za revmatizem, ki bosta za vas pripravila zdravljenje. 
Zdravilišče ima lastne nastanitve vseh kategorij: hotel s 4 zvezdicami, termalni kamp s stanovanjem in mobilne hišice. Poleg tega lahko rezervirate cenovno ugodne pakete za wellness in zdravljenje.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Heil- und Wellnessbad Sárvár

Vadkert Str. 1
9600 Sárvár
Madžarska
Tel.: +36 9552 3600
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo