Seitenpfad Startseitehover img
Domov
  1. hover imgSeitenpfad StartseiteDomov
zaključiti
Terme & hotel kupon - idealno darilo

Najbolj priljubljen kupon za wellness

  • fleksibilno unovčenje pri 556 partnerjih za wellness v 9 državah
  • Za več kot 30 top wellness podjetij v Sloveniji
  • Kupon z želenim zneskom od € 10 do € 2.000
  • ponovno polnjenje z 10 % bonusom napolnjenega zneska
  • takoj na voljo kot Print@Home

Vse v eni kartici:
Terme kupon, wellness kupon & hotel kupon

WellCard lahko izkoristite glede na vaše potrebe! Kot bon za terme v eni od številnih term ali kot bon za hotele v enem od številnih wellness hotelov in letovišč. Vstopnina, storitev ali prenočitev – izberite enega od naših številnih wellness partnerjev v 9 državah in doživite „več“ sprostitve z najbolj priljubljenim bonom za wellness!

Sprostitev za vas ali druge:
Kupon za terme & wellness

S kartico WellCard lahko brezgotovinsko plačujete v 556 termah, spajih in wellness hotelih. Izberite želen wellness center in termin ter uživajte v najlepših wellness doživetjih. Ali pa svojim najdražjim ali dobrim prijateljem podarite WellCard in jih tako presenetite s posebnim darilom, ki jim bo še dolgo ostal v spominu.

K wellness partnerjem

Več wellnessa za vaš denar –
Wellness kupon z dodano vrednostjo

Kartico WellCard lahko kadarkoli spet napolnite! Z vsakim polnjenjem prejmete 10 % napolnjene vrednosti za povrhu. Ali boste bonus porabili za sproščujočo storitev ali obisk term, se lahko odločite popolnoma sami. Samo s kartico WellCard boste prejeli poseben bonus, ki ga lahko prosto porabite!

Polnjenje kartice WellCard!

WellCard je najbolj
prilagodljiv darilni kupon

WellCard smo zasnovali tako, da se prilagaja vašim željam za wellness doživetja. Unovčite delne zneske ali pa preprosto doplačajte razliko. Najboljše darilo za vse priložnosti: oblikujte osebno voščilo in izberite kakovostno darilno embalažo. Za tiste bolj spontane je WellCard na voljo tudi kot Print@Home!

Pregled stanja na kartici WellCard
Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 556 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 556 wellness partnerjih v 9 državah

Izbira partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled naših trenutnih partnerjev. Vnaprej se pozanimajte, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih. Zato smo vam mi te informacije zelo pregledno navedli pri posameznih partnerjih.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo