Seitenpfad Startseitehover img
../Grand Hotel Terme Della Fratta kupon

Grand Hotel Terme Della Fratta kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Grand Hotel Terme Della Fratta in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Grand Hotel Terme Della Fratta in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi. Izkoristiti ga je mogoče le ob bivanju najmanj 2 noči.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Grand Hotel Terme Della Fratta z dodano vrednostjo

MODA ZBLEDI - STIL OSTANE 
Grand Hotel Terme della Fratta se nahaja v palači iz 30. let prejšnjega stoletja. Po skrbni obnovi leta 2007, pri kateri je bil velik poudarek namenjen arhitekturnim harmonijam iz obdobja gradnje, stavba spet sije v svojem starem sijaju. Udoben ambient hotela združuje kulturo romanske gostoljubnosti ter kulturo dobrega počutja in dobre kuhinje.

SOBE
64 hotelskih sob meri od 25 do 30 kvadratnih metrov in je opremljenih s kopalnico, klimatsko napravo, minibarom, televizijo DVB-T, SKY Vision Gold, brezplačnim brezžičnim internetom, telefonom, sefom, sušilcem za lase in kompletom za nego telesa. V sobah z oznako "PLUS" je na voljo tudi čajnik s setom čajnih vrečk in izbira vzglavnikov za dober in zdrav spanec.

ZDRAVA VODA
BAZEN Z VODO, KI VSEBUJE SOL, BROM IN JOD
V prvih dneh tako imenovane krenoterapije - terapije s soljo, bromom in jodovo vodo - pride do postopne stimulacije imunskega sistema. Ta stimulacija doseže vrhunec ob koncu terapevtskega cikla. Protivnetni in antiseptični učinek terapije ne zdravi le nekaterih vrst vnetij, temveč traja še dolgo po končani terapiji. Na ta način krenoterapija zagotavlja trajno zaščito pred dejavniki, odgovornimi za vnetja različnih organov in telesnih sistemov.

ŽVEPLOVA KOPEL
Žveplova voda nima le protivnetnega učinka. Spodbuja tudi obrambne mehanizme tkiva. 

Povpraševanja pošljite na naslov: commerciale@termedellafratta.it

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Grand Hotel Terme Della Fratta****

Via Loreta 238
47032 Fratta Terme die Bertinoro
Italija
Tel.: +39 0543 460911
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo