Seitenpfad Startseitehover img
../Villa Marvella Rogoznica kupon

Villa Marvella Rogoznica kupon

Profitieren Sie mit unserer Gutschein- und Geschenkkarte in der Villa Marvella Rogoznica und zahlen Sie flexibel und bargeldlos! Die WellCard kann als Gutschein in der Villa Marvella und darüber hinaus beliebig in unseren über 500 anderen Partnerbetrieben eingelöst werden. Einfach mehr Wellness für Sie und Ihre Liebsten!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse storitve v tem partnerskem podjetju.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Villa Marvella Rogoznica z dodano vrednostjo

Vila Marvella se ponaša s sodobnim slogom in razkošno opremo. Ta dalmatinska lepotica vam bo s svojo prefinjeno notranjostjo in prostorno zunanjostjo vzela sapo in vas vabila, da v celoti uživate v vsakem trenutku svojega bivanja.

V prostornem in odprtem pritličju z galerijo so svetle dnevne sobe s pogledom na morje, garderoba, ločeno stranišče, prostor za pralni in sušilni stroj ter dodatna prha. Ta vila ima tudi spalnico brez ovir in kopalnico s pogledom na morje.

V 1. nadstropju so 4 fantastične spalnice s pogledom na morje - glavna spalnica z dvema zakonskima posteljama in lastno teraso ter 3 prostorne spalnice z lastno kopalnico in straniščem, tušem s stenami za objemanje ter dostopom do balkona. Vila ima lasten 50 m² velik neskončni bazen s slano vodo, slapom in vgrajenimi masažnimi šobami.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Villa Marvella - Animare Villas

Lozica IV 55a
22203 Rogoznica
Hrvaška
Tel.: +4366 43 81 60 00
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo