Darilni kupon za terme in wellness

Odlično darilo za zaposlene z dodano vrednostjo

  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kartica ali Print@Home

Smiselno darilo za zaposlene - za boljše počutje in zadovoljstvo

Dobri zaposleni so verjetno najpomembnejše bogastvo večine podjetij. Zato je pomembno ceniti motivirane zaposlene in priznati njihove dosežke. Številna podjetja so to že spoznala in so darila za zaposlene trdno zasidrala v svojo polsovno strukturo. S kartico WellCard prejmete premišljeno darilo za svoje zaposlene s spremenljivo vrednostjo dobroimetja. Podarite sprostitev in zdravje - za rojstni dan, božič ali obletnico podjetja. Vaši zaposleni bodo to cenili!

Darilo za zaposlene z individualno blagovno znamko

Iščete darilo za zaposlene, ki presega običajne okvire? S kartico WellCard dobite popolnoma prilagodljiv bon za wellness, katerega vrednost lahko preprosto prilagodite svojim željam. Seveda ste upravičeni tudi do davčne olajšave. Želite individualno blagovno znamko? Kontaktirajte nas - skupaj lahko ustvarimo darilno embalažo po vaših željah in na primer z veseljem grafično vključimo vaš logotip ali slogan v darilo za zaposlene. Veselimo se vašega povpraševanja!

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo