Darilni kupon za terme in wellness

Kupon za veliko noč. Odlično velikonočno darilo

  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kartica ali Print@Home

Najboljše velikonočno darilo za sproščene velikonočne zajčke

Tudi velika noč ima svoje stalno mesto v letnem koledarju obdarovanja. Na veliko noč se pogosto podarjajo le majhne stvari, kot je čokolada. Toda velikonočni zajček zmore veliko več, saj je poleg obveznih velikonočnih jajc v velikonočnem gnezdu tudi dobra priložnost za posebna darila. Razvajajte svoje najdražje z oddihom, ki ima vse. Več kot 500 najboljših partnerjev na področju wellnessa že sprejema WellCard, darilni bon za wellness, s katerim si lahko privoščite poseben oddih - od blagodejne masaže do paketa all-inclusive z wellness užitki.

Pure wellness - bon za posebno čudovito praznovanje velike noči

Naš bon za dobro počutje s spremenljivo vrednostjo dobroimetja je še posebej dobro videti v velikonočnem gnezdu - tudi zaradi ujemajoče se velikonočne darilne embalaže. Ta je lahko prilagojen z voščilom, tako da je še bolj oseben. Tudi če se vam mudi - kartica WellCard je na voljo kot kupon Print@Home v veselem velikonočnem dizajnu. Preprosto izberite želeno količino in razvajajte svoje najdražje z wellness doživetjem, ki si ga bodo zagotovo zapomnili za dolgo časa. Želimo vam vesele velikonočne praznike s kartico WellCard!

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo