Darilni kupon za terme in wellness

Darilni kupon za valentinovo: Podarite popolno romantiko

  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kartica ali Print@Home

Ljubeznivo darilo za valentinovo

To je dan zaljubljencev, ki ga vsako leto praznujemo 14. februarja. Govorimo o valentinovem, ko je sezona cvetja in čokolade na vrhuncu. Če želite svojemu dragemu na ta dan pripraviti posebno presenečenje, je WellCard vsestranski bon za wellness, ki ga lahko uveljavljate na povsem prilagodljiv način. Tako si podarite skupne trenutke in dragoceni čas v dvoje, ki se ga boste še dolgo spominjali. Nasvet: Med več kot 500 partnerskimi ustanovami kartice WellCard je tudi veliko romantičnih zdravilišč in romantičnih wellness hotelov - najbolje je, da brskate skupaj!

Več časa v dvoje - prilagodljiv wellness bon za valentinovo

Doživite čudovite stvari skupaj! S kartico WellCard, kuponom za valentinovo, lahko skupaj doživita celoten svet dobrega počutja. Vzemite si nekaj časa in izkoristite našo široko mrežo partnerjev v 9 državah. Naj gre za skrivnostne termalne toplice v Sloveniji, vrhunske wellness hotele v Avstriji ali čudovita wellness središča v Nemčiji - s kartico WellCard lahko izbirate povsem svobodno. Ponujamo vam tudi atmosfersko darilno embalažo in možnost dodajanja osebnega voščila. Zabavajte se ob skupnem odkrivanju naših raznolikih wellness partnerjev!

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo