Darilni kupon za terme in wellness

Poseben poročni kuponi

  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kartica ali Print@Home

Izjemno poročno darilo - individualni poročni kupon

Iskanje primernega poročnega darila pogosto ni tako enostavno. Biti mora nekaj posebnega in ostati v spominu neveste in ženina čim dlje. Zato se veliko ljudi sprašuje, kaj lahko poleg denarja podarite za poroko? Čudovit način, kako mladoporočencema podariti premišljeno darilo, so kuponi. S kartico WellCard sorodnikom, prijateljem in družinskim članom podarite skupne trenutke, polne romantike in druženja - in največjo izbiro termalnih zdravilišč, dnevnih zdravilišč in wellness hotelov v 9 državah!

V vesel spomin na besedo "da" - darilo ob obletnici poroke

Ne glede na to, ali gre za prvo obletnico ali zlato obletnico poroke - obletnica poroke je nekaj posebnega. S kartico WellCard podarite nepozabne trenutke - od romantičnega vikenda v zdravilišču do daljših počitnic v najboljših zdraviliščih. Naš bon za obletnico poroke je premišljeno darilo, ki vam zagotavlja prilagodljivost in kakovost. Preprosto izberete želeno zdravilišče in datum ter uživate v svojem osebnem wellness doživetju.

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo