Darilni kupon za terme in wellness

Darilo za dan očetov: kupon Relax za dan očetov

  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kartica ali Print@Home

WellCard: kupon za očetovski dan - moški si želijo dobrega počutja

Čas za očeta: s kartico WellCard, najbolj priljubljenim wellness kuponom, lahko vstopite v več kot 500 wellness ustanov. Ne glede na to, ali gre za termalne terme za družine, romantični wellness hotel ali obisk dnevnega zdravilišča - z našim kuponom za dan očetov imajo vsi očetje vse v svojih rokah. Preprosto izberite svoje najljubše zdravilišče in pojdite, saj je wellness za moške vedno v sezoni. Variabilno začetno dobroimetje kartice WellCard se giblje od enkratnega obiska termalnega zdravilišča do daljših wellness počitnic. Ostane nam le še ena stvar: zabavajte se v zdravilišču!

Wellness kot popolno darilo za dan očetov - tudi očetje potrebujejo sprostitev

Čeprav ima materinski dan danes še vedno višji status, ga očetje vse bolj dohitevajo. Enkrat na leto je oče lahko tudi zares v središču pozornosti in je cenjen za svoj neutrudni trud. Kartica WellCard je pod geslom "tudi pravi moški se želijo sprostiti" popolno darilo za dan očetov. Razvajanje z masažo, potenje v savni in sproščanje v masažnem bazenu - tako osrečite očeta. In kar je najboljše pri našem wellness kuponu za dan očetov: tudi mama dobi nekaj od tega!

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 598 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 598 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo