Seitenpfad Startseitehover img
/Darilni Kuponi
  1. hover imgSeitenpfad StartseiteDomov
  2. hover imgSeitenpfad StartseiteDarilni Kuponi
zaključiti

WellCard – najbolj priljubljen darilni kupon za vse priložnosti

Rojstni dan, Božič ali posebna zahvala – s kartico WellCard boste podarili veselje & sprostitev!

WellCard – prilagodljiv darilni bon z dobroimetjem po vaši izbiri

Pogosto ni tako enostavno zadovoljiti osebnega okusa prejemnika in najti pravo darilo. S kartico WellCard lahko podarite veselje, sprostitev in zdravje za vse starostne skupine in za vsako priložnost: za samske, družine ali pare. Začetno stanje darilnega kupona lahko izberite sami. Podarite nekaj pozornosti ali pa ustvarite večje darilo!

Ideja za darilo v zadnjem trenutku, kupon, ki ga lahko tudi sami natisnete

Zamujate z darili? Ni problema! Če se vam mudi, lahko naš darilni bon dobite lepo zapakiran in hitro dostavljen s hitrim naročilom. Z našo različico Print@Home je še hitrejše. Ta je na voljo takoj po plačilu in ga lahko sami pošljete ali natisnete.

Kako unovčiti kartico WellCard in koliko časa velja naš darilni bon?

Prejemnik lahko popolnoma svobodno izbira med več kot 500 vrhunskimi wellness ustanovami - za vstopnine, prenočevanje ali tretmaje. Seveda je mogoče unovčiti tudi delne zneske. Poleg tega so možna dodatna plačila za višje zneske računov.

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 592 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 592 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo