Seitenpfad Startseitehover img
../Thalasso Strunjan kupon
  1. hover imgSeitenpfad StartseiteDomov
  2. hover imgSeitenpfad StartseiteWellCard Izkoristiti
  3. hover imgSeitenpfad StartseiteThalasso Strunjan kupon
zaključiti

Thalasso Strunjan kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Thalasso Strunjan in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Thalasso Strunjan in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vstop v termalna kopališča v tej partnerski ustanovi. 
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Thalasso Strunjan z dodano vrednostjo

Priznano slovensko klimatsko zdravilišče in talasoterapevtski center leži na slovenski obali, v zaščitenem krajinskem parku. V kraju s kar 2.300 urami sončnega obsevanja na leto boste našli spokojen oddih, možnosti za aktivno preživljanje prostega časa in seveda blagodejne učinke morske vode, klime, blata in soli.

Talasoterapija
V wellness in talaso centru Salia v Talasu Strunjan pri delu izkoriščamo vse, kar nam ponuja narava. Vse naše storitve za lepoto in sprostitev temeljijo na zdravilnih naravnih dejavnikih morja – morske vode, , soli in blata in morskega zraka. Preberite, zakaj tako uspešno pomagajo do zdravja, sprostitve in lepote.

Do boljšega počutja pod strokovnim vodstvom
Če ste se odločili resneje poskrbeti za svoje zdravje in boljše počutje, vam v Talasu Strunjan lahko pomagamo. Naši strokovno vodeni medico wellness programi so priljubljena izbira teh, ki si želijo odpraviti stres in ostati vitalni tudi v zrelejših letih.

Aktivni oddih in doživetja
V Strunjanu in njegovi okolici vas čaka nešteto dobrih idej za potepe in sprehode. Športniki bodo tu uživali v teku in kolesarjenju po čudovitem slovenskem Primorju, vadili pa boste lahko tudi v hotelu, bodisi sami bodisi v okviru vodenih skupinskih vadb na suhem in v vodi. Oglejte si našo ponudbo za aktiven oddih.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Thalasso Strunjan

Strunjan 148
SI-6323 Strunjan
Slovenija
Tel.: 386 5 67 64 100
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo