Seitenpfad Startseitehover img
../Hotel Sport kupon
 1. hover imgSeitenpfad StartseiteDomov
 2. hover imgSeitenpfad StartseiteWellCard Izkoristiti
 3. hover imgSeitenpfad StartseiteHotel Sport kupon
zaključiti

Hotel Sport kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Hotel Sport in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Hotel Sport in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi. 
 • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
 • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
 • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Hotel Sport z dodano vrednostjo

Čisto blizu, v srcu Dolenjske, vas čaka pisan mozaik dogodivščin. Razni športi, naravne lepote, kulinarika, o, da, tudi počivanje. Dobrodošli v trendovskem Hotelu Šport na Otočcu, kjer se boste počutili svetovno! Domača živila z Grajskega vrta, zdrava hrana, kopanje v bazenu s termalno vodo, savnanje.

Hotel Šport
Pričakujemo vas v prijetnem hotelu, ki se ponaša z nazivom pohodniško-kolesarski hotel, ker predstavlja odlično izhodišče za številne aktivnosti v naravi. Hotel Šport je primeren tudi za poslovna srečanja.

V sodobno opremljenih sobah hotela Šport boste našli vse za udobno bivanje med razvajanjem, potepi in rekreacijo. Posebnost hotela so tematske sobe, v katerih vas čakajo športni rekviziti, s katerimi se boste lahko že zjutraj ogreli za aktiven dan. Hotel Šport se ponaša tudi z nazivom pohodniško-kolesarski hotel, ker predstavlja odlično izhodišče za te aktivnosti v naravi. Užitki v termalni vodi pa so na voljo v prostornem hotelskem bazenu. Poleg tega pa so pri nas dobrodošli tudi manjši hišni ljubljenčki. 

Udobje hotela Šport
V hotelu Šport lahko izberete tudi tematske sobe s športnimi rekviziti, sicer pa vas čakajo prijetne sobe z vsem, kar potrebujete za udoben oddih.
 • Sobe imajo balkon ali teraso z odličnim razgledom,
 • televizor s satelitskimi programi
 • telefon in radio,
 • mini bar,
 • brezplačen brezžični dostop do interneta (WiFi) in
 • brezplačno parkirišče in
 • dobrodošli so hišni ljubljenčki.
Kapacitete
V hotelu Šport lahko izbirate med različnimi udobno opremljenimi sobami. V tem najbolj športnem hotelu v Sloveniji pa so tudi  zanimive tematske sobe, ki poskrbijo s svojo oblikovanostjo in vadbeno opremo za res aktiven športni oddih.

Bazeni in savne
V hotelu Šport se boste lahko dodobra naplavali v velikem notranjem bazenu s površino 200 kvadratnih metrov  z dokazano blagodejno termalno vodo. V neposredni bližini bazena sta odlični turška in finska savna.

Doživetja pred vrati
Takoj ko boste stopili skozi vrata hotela Šport, boste že sredi narave, ki vabi s številnimi priložnostmi za potepe, gibanje in zabavo. Pustolovski park Otočec je tik ob hotelu, čudoviti Golf Grad Otočec je le streljaj proč, tudi v hotelu pa vas čaka veliko možnosti za gibanje.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Hotel Sport'****

Grajska Cesta 2
SI-8222 Otocec
Slovenija
Tel.: +386 8205 0300
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo