Seitenpfad Startseitehover img
../Orchidea Hotel Lipot kupon

Orchidea Hotel Lipot kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Orchidea Hotel Lipot in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Orchidea Hotel Lipot in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Orchidea Hotel Lipot z dodano vrednostjo

Hotel Orchidea s 4 zvezdicami se nahaja v vasi Lipót, na območju Schüttinsel, ki ga objemata Donava in Mosonska Donava. Vas leži med Györom in Mosonmagyaróvárom, 100 km od Dunaja. Kako priti do tja: Po avtocesti M1 do izvoza Mosonmagyaróvár in od tam še 15 km do Lipóta.

Hotel za skoraj 100 oseb ima 30 klimatiziranih sob z balkoni in kopalnicami. V sobi so na voljo televizija, brezžični internet, minibar, sobni sef, telefon in sušilec za lase.

Glavna atrakcija hotela je wellness z notranjim in zunanjim bazenom s termalno vodo: notranji in zunanji bazen s termalno vodo, kopel z mehurčki, finska panoramska savna, 4 različne infrardeče kabine, fitnes in sončna terasa.

Hotel ponuja široko paleto kakovostnih zdravstvenih in lepotnih storitev. Masaža, nega telesa, kozmetični in frizerski salon, nega rok in nog, solarij.

Gostom ponujamo all inclusive catering. Kot darilo vam lahko obiščete center za obiskovalce pekarne Lipót in si privoščite tudi all-inclusive prehrano.  

Naše goste pričakujemo z ambientalno opremljenim barom in kavarno, vinsko kletjo, konferenčnimi sobami in vadbenimi prostori za team building in programe aktivne rekreacije. Na voljo smo tudi za poroke, družinske in poslovne zabave ter programe usposabljanja. V naši že uveljavljeni vinski kleti ponujamo tudi programe degustacije vin in likerjev.

Dobrodošli v našem hotelu!

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Orchidea Hotel **** Lipót

Rákóczi ut. 42-44
HU-9233 Lipót
Madžarska
Tel.: +36 9667 4042
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo