Seitenpfad Startseitehover img
../Hotel Carbona Heviz kupon

Hotel Carbona Heviz kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Hotel Carbona Heviz in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Hotel Carbona Heviz in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Hotel Carbona Heviz z dodano vrednostjo

Wellness za vse čute je prednostna naloga hotela NaturMed Hotel Carbona, ki ponuja vsa razvajanja in zdravilne metode, zaradi katerih drugi letijo po vsem svetu. Za vas smo zbrali najboljše iz sveta dobrega počutja, da bi vam omogočili čim več trenutkov sreče.

Hotelski kompleks je obdan s čudovitim 4-hektarskim parkom, hkrati pa se nahaja v središču mesta Hevíz, v neposredni bližini svetovno znanega naravnega termalnega jezera. Ponujamo vam kopališki raj s 1000 m2 vodne površine, v katerem se lahko udobno namestite in namočite. Čudovit doživljajski bazen, klimatizirane sobe, termalno kopališče iz rimskih časov ter pestra ponudba terapij in wellness možnosti bodo poskrbeli, da bo vsak trenutek vašega bivanja nepozaben.

Ta oaza dobrega počutja ponuja tradicionalne zdravilne postopke ter široko paleto wellness in lepotnih tretmajev. Omogočamo vam popolno kombinacijo naravne in klasične medicine. Gostoljubnost in strokovnost našega osebja vam zagotavljata edinstveno spa izkušnjo. Za aktivno rekreacijo so vam na voljo športni bazen, teniško igrišče in številni športni programi - od vodne telovadbe in pozdravljanja sonca do pohodniških in kolesarskih izletov. Bivanje v našem zdraviliškem svetu zaokrožimo s popolno madžarsko postrežbo in najboljšimi kulinaričnimi dobrotami. Ujemite vtise, ki jih še dolgo ne boste pozabili.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

NaturMed Hotel Carbona**** superior

Attila út 1
HU-8380 Hévíz
Madžarska
Tel.: +36 835 015 00
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo