Seitenpfad Startseitehover img
../Thermalbad Mako kupon

Thermalbad Mako kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Thermalbad Mako in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Thermalbad Mako in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi. 
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Thermalbad Mako z dodano vrednostjo

Termalno kopališče Hagymatikum v Makóju je bilo zgrajeno po načrtih Imreja Makovecza in ima trenutno 18 bazenov ter ekskluzivni svet savn. Najmlajše čaka otroško kraljestvo v termalni kopeli. Za starejše in goste, ki si želijo povrniti zdravje, je na voljo tudi kompleks, v katerem poleg neprimerljive kombinacije zdravilne vode iz Makója in zdravilnega blata iz Marosa zdravniki termalnega kopališča skrbijo tudi za izboljšanje zdravja. 

Konec tedna je obogaten z različnimi dejavnostmi, raznolikimi programi in zvezdniškimi gosti. Hkrati so gostom na voljo igralnica z otroškim varstvom, restavracija, lounge bar (tako imenovani Nyugi Bar) in mini kegljišče. Leta 2018 je Hagymatikum prejel nagrado za "Družinam prijazno zdravilišče leta", leta 2019 pa je bil z javnim glasovanjem na vodilni spletni strani termalfurdo.hu nagrajen s častnim nazivom "Regionalno zdravilišče leta".

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Thermalbad Hagymatikum Makó

Makovecz tér 6.
6900 Makó
Madžarska
Tel.: +36 6251 1220
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo