Seitenpfad Startseitehover img
../Fresh Hotel Siofok kupon

Fresh Hotel Siofok kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Fresh Hotel Siofok in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Fresh Hotel Siofok in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi. 
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Fresh Hotel Siofok z dodano vrednostjo

Hotel Fresh je bil odprt julija 2016 v turističnem območju Siófok-Sóstó. Hotel Fresh v mirnem okolju pričakuje goste, ki se želijo sprostiti vse leto.
Stanovanjski hotel z odlično lokacijo je od ribiškega jezera Sóstó oddaljen 300 m. Do obale Blatnega jezera in brezplačne plaže Sóstó se lahko sprehodite v 10 minutah. Pustolovski bazen Galerius v Siófoku je od hotela oddaljen komaj 3 km. Prostorna stanovanja z 2-3 sobami ponujajo dovolj prostora za vso družino ali skupino prijateljev.

Oddelek Fresh wellness privablja goste ne glede na to, ali je zima ali poletje! Bazeni z visoko gladino vode, finska savna in parna kabina poskrbijo, da se telo napolni z novo energijo. V ambientalni restavraciji vsak dan pripravljajo sezonske madžarske in mednarodne jedi iz sestavin odlične kakovosti.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Fresh Hotel Siófok****

Amancsics u. 1
8600 Siófok
Madžarska
Tel.: +36 20 231 3260
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo