Seitenpfad Startseitehover img
../Danubius Health Spa Resort Aqua kupon

Danubius Health Spa Resort Aqua kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Danubius Health Spa Resort in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Danubius Health Spa Resort in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi. 
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Danubius Health Spa Resort Aqua z dodano vrednostjo

Sprostitev v zdravilišču - all inclusive

Hotel Aqua s 4 zvezdicami se nahaja le nekaj minut hoje od največjega biološko aktivnega naravnega termalnega jezera na svetu, zaradi katerega je Hévíz postal najstarejše in najbolj znano zdravilišče na Madžarskem. V takšnem okolju je še posebej pomembno, da tudi v hotelu ustvarimo odlične pogoje za wellness rekreacijo: V našem prostornem wellness oddelku sta na voljo doživljajski bazen in bazen s termalno vodo iz lastnega izvira. Večino wellness in zdravilnih tretmajev izvajamo s termalno vodo in hévízskim blatom.

To pa ni vse, kar vam lahko ponudimo na področju razvajanja, saj je hotel Aqua prvi hotel v Hévízu, ki ponuja vse vključeno. Tudi vi lahko preizkusite, kaj pomeni all inclusive poletni dopust z nami, ko vam odvzamemo vse skrbi za organizacijo celovite prehrane, wellness kopeli in prostočasnih programov! Poleg tega gostom, ki prihajajo z otroki, pomagamo najti čas zase: V našem otrokom prijaznem hotelu so za otroke na voljo otroški in pustolovski bazeni, otroško igrišče, igralnica ter otroški programi in animacija v času počitnic.

Zdravila iz Hévíza, ki danes veljajo za Hungaricum, resnično cenijo le tisti, ki so jih preizkusili. Z blatnim obkladkom že desetletja lajšamo gostom Héviza mučne težave gibalnega sistema, bolečine v sklepih in težave s kožo, zelo uspešno pa ga uporabljamo tudi za zdravljenje revmatizma.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel

Kossuth L. u. 13-15
H-8380 Hévíz
Madžarska
Tel.: +36 83 889 401
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo