Seitenpfad Startseitehover img
../Aqua Blue Hotel Ungarn kupon

Aqua Blue Hotel Ungarn kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Aqua Blue Hotel Ungarn in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Aqua Blue Hotel in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerksi ustanovi. 

  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Aqua Blue Hotel Ungarn z dodano vrednostjo

Prijeten hotel Aqua Blue ima 39 dvoposteljnih sob in 19 apartmajev z lastno kopalnico s prho. V avli je na voljo brezplačen neposredni dostop do interneta (WIFI)

V zdravilišču je več bazenov: Bazen z vročo vodo, doživljajski bazen in plavalni bazen. Sprostitev dopolnjujejo finska savna in ležalniki za sončenje. Pustolovski bazen s prostornino 60 m3 vas razvaja s prho za vrat in curki za masažo hrbta in stopal. 

Jacuzzi s kapaciteto 32 C je na voljo tudi za otroke. Voda v bazenu s prostornino 40 m3 in globino 90 cm ima temperaturo 34-36 C in je priporočljiva za večino odraslih gostov. 

Lokalni in okoliški programi zagotavljajo, da se družine in pari lahko sprostijo vse leto. 

HungaroSpa, eno največjih zdravilišč v Evropi, se nahaja v mestu Hajdúszoboszló.  Tretmaji imajo zdravilni učinek na artritis, bolečine v živčevju, kostno-mišična obolenja in obolenja hrbtenice. 

Zdravilna voda izvira iz globine približno 1100 metrov. Zdravilna voda vsebuje različne elemente v sledovih, na primer: cink, srebro, titan, vanadij, baker, stroncij, barij in svinec.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Aqua Blue Hotel

Daru zug 5/a
4200 Hajdúszoboszló
Madžarska
Tel.: +36 30 399 3529
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo