Seitenpfad Startseitehover img
../Nadas To Park Hotel kupon

Nadas To Park Hotel kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Nadas To Park Hotel in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Nadas To Park Hotel in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Nadas To Park Hotel z dodano vrednostjo

Preživite počitnice v družinam prijaznem hotelu Nádas Tó Park Hotel *** superior, daleč stran od vsakdanjega vrveža! Pustolovščina ali mir, razburljivo ali nostalgično vzdušje, okusna hrana in dejavnosti vas čakajo po vaših željah!

Hotel Nádas Tó Park***superior se nahaja v mestu Vasad, približno uro vožnje od središča Budimpešte in 15 minut od mednarodnega letališča Liszt Ferenc. 

V našem hotelu ob jezeru se zbudite v objemu narave in uživajte v vabljivem klicu svežega zraka in sončne svetlobe! Naše sobe so klimatizirane in opremljene s televizorjem LED, mini hladilnikom, sefom za prenosni računalnik ter kopalnico s kadjo ali prho. Na voljo je tudi posebna soba za goste s posebnimi potrebami! 

Čaka vas wellness z edinstvenim svetom savn in doživljajskim bazenom, kjer se lahko razvajate tako telesno kot duševno. V naši restavraciji lahko poskusite mednarodne in madžarske dobrote. Otroke v otroškem kotičku pozdravljata želvi Nadi in Nadin z igralnico, igriščem in otroškim menijem v naši restavraciji.

Razgibane ure lahko preživite na pustolovskem igrišču v rekreacijskem parku, kjer smo poskrbeli tako za najmlajše kot za velike. Jezero ponuja sproščujoče kopanje ter vznemirljive tobogane, pustolovščine z žičnico in romantične vožnje z ladjico.

V hotelu Nádas Tó Park Hotel***superior se boste počutili kot doma!

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Nádas Tó Park Hotel***superior

Monori út 100.
2211 Vasad
Madžarska
Tel.: +36 21 233 3032
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo