Seitenpfad Startseitehover img
../Aqua Nat'Our Gutschein kaufen

Aqua Nat'Our Gutschein kaufen

Profitieren Sie mit unserer Gutschein- und Geschenkkarte im Aqua Nat'Our und zahlen Sie flexibel und bargeldlos! Die WellCard kann als Gutschein im Aqua Nat'Our und darüber hinaus beliebig in unseren über 500 anderen Partnerbetrieben eingelöst werden. Einfach mehr Wellness für Sie und Ihre Liebsten!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse storitve v tej partnerski ustanovi.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Der flexible Gutschein für das Aqua Nat'Our mit Mehrwert

Potopite se v svet "AquaNat'Our"!

Zabava, igre, šport in dobro počutje pod eno streho. Odkrijte rekreacijski in doživljajski bazen z edinstveno pokrajino savn ter fitnes in zdravstveni center na severu Luksemburga.

Na 3500 m² najdete plavalni bazen s potapljaškim zalivom in učni bazen. Priljubljeni tobogan "Red Slide" in otroški bazen sta kot nalašč za celodnevno druženje z vso družino. Topli bazen z mehurčkastimi ležalniki in masažnimi šobami ter hladni bazen pomirjata in omogočata sprostitev. Kopalni užitek zaokrožuje parna kopel za uporabo s tekstilom.

Poleti se lahko v vročih dneh ohladite v našem priljubljenem naravnem kopališču

Pobegnite iz vsakdanjega življenja, pustite svoji duši, da visi, naredite nekaj dobrega za svoje telo. V našem svetu savn se lahko tisti, ki iščejo sprostitev, veselijo premišljenega koncepta sprostitve z zunanjimi in notranjimi prostori, ki so na voljo vse leto. Savna v brunarici, savna na jezeru ter slanica in infrardeča hiša na zelenem vrtu - bio savna, parna kopel in finska savna v notranjih prostorih. V ospredju je sprostitev za telo in dušo. Odkrijte naš program dobrega počutja in poiščite popoln kraj za sprostitev in uživanje.

Po vročini - ohladitev: kopel v naravnem ribniku je kot nalašč za to. Brez kemičnega čiščenja in z naravno zasaditvijo se boste počutili bližje naravi kot kdaj koli prej. Ločena počitniška hiša z odprtim kaminom vas vabi k sprostitvi. V baru v savni vam postrežemo z osvežilnimi pijačami, aktualnimi dnevnimi jedilniki, solatami in prigrizki iz sosednje italijanske restavracije Montallegro.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

AquaNat'Our

1A, Parc
9836 Hosingen
Luksemburg
Tel.: 00352-245-199-00
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo