Seitenpfad Startseitehover img
../Grand Hotel Terme Roseo kupon

Grand Hotel Terme Roseo kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Grand Hotel Terme Roseo in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Grand Hotel Terme Roseo in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi. Izkoristiti ga je mogoče le ob bivanju najmanj 2 noči.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Grand Hotel Terme Roseo z dodano vrednostjo

Grand Hotel Terme Roseo se nahaja v središču značilnega središča Bagno di Romagna, nasproti romanske bazilike Santa Maria Assunta. Za hotel so značilne elegantne, zgodovinsko opremljene dvorane in saloni s pogledom na častitljivo mestno tržnico. Restavracija ima skupno šest ločenih prostorov.

RESTAVRACIJA - LOKALNA KUHINJA
Kuharski mojster spretno kombinira preproste in naravne izdelke s toskansko-romanjskimi dobrotami regije. Jedi so užitek za oči in brbončice ter so nove in ustvarjalne, čeprav se vedno sklicujejo na preizkušene recepte lokalne tradicije.

TERMALNO KOPALIŠČE IN TERMALNA JAMA
Termalna kopel ima 46 hidromasažnih elementov, med drugim podvodno masažno ležišče, masažo stopal, termalni dež z barvno svetlobno terapijo, vodne kaskade, podvodno glasbeno terapijo in hidrobike. Zaradi močnega prekrvavitvenega in antitoksičnega učinka je termalna potna jama zdrav in koristen dodatek k termalnim terapijam. Uporaba grote je posebej priporočljiva pri stresu, prekomerni telesni teži in presnovnih boleznih.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Grand Hotel Terme Roseo****

Piazza Ricasoli 15
47021 Bagno di Romagna
Italija
Tel.: +39 0543 911016
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo