Seitenpfad Startseitehover img
../Alpin Royal Wellness Resort kupon

Alpin Royal Wellness Resort kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Alpin Royal Wellness Resort in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Alpin Royal Wellness Resort in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse storitve v lasti hotela.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Alpin Royal Wellness Resort z dodano vrednostjo

Doživite kraljevske počitniške trenutke z najboljšo "Nouvelle Cuisine", vrhunskim wellnessom s 4 zvezdicami, elegantnim bivalnim udobjem in izvirno srčnostjo v slikovitem okolju doline Ahrntal. Dobrodošli v Wellness-Refugium & Resort-Hotel Alpin Royal. Prisrčnost v elegantnem ambientu za kraljevski počitniški užitek.

Idealna lokacija v slikovitem kraju St. Johann im Ahrntal, le dva kilometra od žičnic "Speikboden", tri kilometre od žičnic "Klausberg" in le nekaj minut vožnje z avtomobilom od trga "Kronplatz".

"Nouvelle Cuisine" z južnotirolskimi koreninami in regionalno kuhinjo. Vsakodnevno razvajanje z vrhunskimi izdelki iz domovine in kulinaričnimi vrhunci, kot so bife za dobro počutje in vitalnost, aperitivi in gala večerje, degustacije vin in grappe, tematski večeri, kot je tirolski večer s citrami.

V Royal Spa na več kot 1.000 m2 se lahko sprostite v slogu.

Bazeni: Notranji doživljajski bazen (32 °C) z integriranim masažnim bazenom, sistemom proti toku, slapom in osvežilnim barom, zunanji masažni bazen (38 °C) v spa vrtu.

Savne: tirolska "Stubensauna" (90 °C), zeliščna parna kopel (50 °C), laconium (55 °C), sprostitvena soba.

Beauty & Spa: kozmetični tretmaji po "Piroche Cosmétiques", alpski wellness od "Vitalis Dr. Josef" in južnotirolska zelišča, kopeli v plavajoči parni postelji VITALIS, Spa aktiv, fitnes.

Družina in otroci: družinske sobe, tedni srečne družine, popust za otroke, poletne zanimivosti, kot so "Alpine Coaster", "Enzwaldile", "Bauernlandzwerge" ali pustolovski svet "Klausberg", zimske zanimivosti, kot so "Klausiland", "Dinoland" ali družinski park "Tamarix".

Sobe v dvanajstih kategorijah z elegantnim lesenim pohištvom južnotirolskih mizarjev. Dodatki, kot so postelje z baldahinom, razkošje iz naravnega lesa ali masažna kad, so odvisni od kategorije. Vse sobe in suiti so opremljeni z brezplačnim brezžičnim internetom in lokalnim omrežjem, različnimi televizorji z ravnim zaslonom in telefoni, radiem, minibarom, aparatom za kavo, sefom, individualnim uravnavanjem temperature v vsaki sobi, senčili, sušilcem za lase, kopalniško tehtnico, ogledalom za ličenje, udobnimi kopalnimi plašči in copati.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Alpin Royal Wellness Resort & Refugium****S

Mühlegg 98
39030 St. Johann im Ahrntal
Italija
Tel.: +39 0474 651 070
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo