Seitenpfad Startseitehover img
../Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat kupon

Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Alpenpalace Luxury Hideaway in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse storitve v lasti hotela.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat z dodano vrednostjo

Hotel Luxury Hideaway & Spa Retreat s petimi zvezdicami je zasebno skrivališče z bogato bližino narave, vrhunskim wellnessom z enim od redkih zdravilišč "The Art of Beauty by La Prairie" na svetu, odlično visoko kulinariko in vrhunskimi storitvami. Naj bo to vaše plemenito zatočišče miru na Južnem Tirolskem.

Zasebna mirna lokacija v idiličnem kraju St. Johann v Ahrntal, le dva kilometra od žičnic Speikboden, tri kilometre od žičnic Klausberg in nekaj minut vožnje z avtomobilom od trga Kronplatz. Leži v 30.000 m2 velikem parku z wellnes vrtom. Alpska kuhinja v tirolskem gostišču Stuben kot del gurmanske prehrane, visoka kuhinja v gurmanski restavraciji à la carte Aurea Vallis, bar s kaminom, vsi z dragocenimi regionalnimi izdelki. Brunarica, terasa za sončenje, postrežba na zdraviliškem vrtu, Cigars Lounge.

Spa-Alpin na 3.000 m2 z zdraviliškim vrtom z bazeni, otoki za počitek, sprehajalnimi potmi in zeliščnim vrtom. Bazeni: Ogrevan zunanji bazen (34 °C), zunanji masažni bazen (38 °C), notranji doživljajski bazen (32 °C) s slapom, masažnimi ležalniki, talnimi mehurčki in še veliko več, otroški bazen (35 °C), bazen s slanico (35 °C) v spa centru s slanice.

Savne: tirolska Stubensauna s panoramskim razgledom (90 °C), parna kopel (50 °C), parna kopel s slanico (50 °C), zeliščna savna (55 °C), laconium (55 °C), ognjevarna soba, savna s slanico z napravo za razvrščanje soli in bazenom s slanico.

Beauty & Spa: Eno redkih "The Art of Beauty by La Prairie" zdravilišč na svetu z ekskluzivnimi lepotnimi rituali, wellness tretmaji, alpskim wellnessom, zasebnimi spa apartmaji, spa aktivnostmi, spa kulinariko.

Družina in otroci: družinski apartmaji, tedni srečne družine, popusti za otroke, poletne zanimivosti, kot so Alpine Coaster, Bauernlandzwerge ali pustolovski svet Klausberg, zimske zanimivosti, kot so Klausiland, Dinoland ali družinski park Tamarix.

Prostorne, luksuzne sobe in suite, dodatki, kot so kaminska peč, televizor v kopalnici, parni tuši ali savne, masažne kadi ali zasebni spa suite glede na kategorijo. Vse sobe so opremljene z brezplačnim WLAN in LAN, različnimi televizorji z ravnim zaslonom in telefoni, minibarom, kavnim aparatom Nespresso, individualno regulacijo temperature v vsaki sobi, marmorno kopalnico, roletami, sušilcem za lase, kopalniško tehtnico, ogledalom za ličenje, udobnimi kopalnimi plašči in copati ter balkonom.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat*****

Gisse 32
39030 Ahrntal
Italija
Tel.: +39 0474 670 230
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo