Seitenpfad Startseitehover img
../Almhof Call Vigil kupon

Almhof Call Vigil kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Almhof Call Vigil in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Almhof Call Vigil in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

WellCard velja v tej partnerski ustanovi za vse storitve, ki so v lasti hotela.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Almhof Call Vigil z dodano vrednostjo

Kot da si bil vedno tu. V našem wellness hotelu na Južnem Tirolskem se prepustite alpskemu udobju, eleganci in slogu.

Uživajte v prostornih dvoranah, prijetnih kotičkih ali prefinjenem  v baru. Vaš najdragocenejši čas v letu si zasluži posebno okolje. Poiščite mir in sprostitev v enem najlepših wellness hotelov na Južnem Tirolskem. Hotel, ki se nahaja v kraju St. Vigil, je obdan s čudovito pokrajino Dolomitov, ki jemlje dih. Če ne bi bilo tega čudovitega gorskega sveta na pragu, bi se najraje zaprli v naše udobne sobe in odvrgli ključ.

Dizajn za dobro počutje. Tu ne boste našli "klasičnih hotelskih sob". Z veliko pozornosti in ljubezni do podrobnosti smo se trudili, da bi v vsaki sobi ustvarili prijetno vzdušje, ki ga naši gostje pričakujejo, z vsem sodobnim udobjem. Veselite se dobrega počutja za dušo.

Wellness pomeni tudi kozarec dobrega vina, v vinski kleti Almhof "BelVinum" pa je shranjenih nekaj odličnih dobrih kapljic. Rosé in rdeča vina iz vseh regij Italije, Francije, Španije in zamejstva. Več kot 450 etiket, mladih in starih zakladov iz najboljših vinorodnih dežel na svetu.

Slastni grehi... V skladu s tem geslom naš kuhar v Almhofu na mizi pripravlja okusne specialitete, seveda vse sveže pripravljene po mednarodnih in mediteranskih receptih. Obujamo pa tudi že preizkušene tradicionalne recepte iz davnih časov. Drobna zelišča z vrta, nežno meso lokalnih kmetov in zdrava polnovredna hrana iz južnotirolskega kmetijstva v kombinaciji z nežno pripravo, bogato z vitalnimi snovmi, privlačijo srca gurmanov.

BelSana Wellness & Beauty Oasis na 1.200 kvadratnih metrih je sanjsko mesto kopeli, savn, masažnih in sprostitvenih sob, ki jih obkrožata očarljiv bazen in vodna okolica. Tu boste našli program razvajanja, ki ne pusti nobene želje neizpolnjene.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Almhof Call****S

Plazoresstraße 8
39030 St. Vigil in Enneberg
Italija
Tel.: +39 0474 501043
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo