Seitenpfad Startseitehover img
../Falkensteiner Iadera - nakup kupona

Falkensteiner Iadera - nakup kupona

Izkoristite naše kupone in darilne kartice v hotelu Falkensteiner Ladera ter plačujte fleksibilno in brezgotovinsko! Kartico WellCard lahko kot kupon unovčite v hotelu Falkensteiner Ladera in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih obratih. Preprosto več dobrega počutja za vas in vaše bližnje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi. 
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Prilagodljiv kupon za Falkensteiner Iadera z dodano vrednostjo

Razkošje in življenjski slog z mediteranskim pridihom na jadranski obali

Doživite razkošje in življenjski slog z mediteranskim pridihom neposredno na jadranski obali. Kul dizajn, dih jemajoča panoramska lokacija in najlepši wellness svet na Hrvaškem naredijo Falkensteiner Hotel & Spa Iadera najboljši spa hotel na Hrvaškem!
Ta hotel s petimi zvezdicami se nahaja neposredno ob morju na polotoku Punta Skala v bližini pristaniškega mesta Zadar. Obdan s turkizno modrim Jadranskim morjem je zagotovo eden najlepših krajev na Hrvaškem.

Acquapura SPA s turškim hamamom
Sprostite se v fantastičnem svetu Acquapura SPA na 6.000 m² s številnimi savnami, turško kopeljo, Kneippovim kanalom, sobami in gugalnicami za sprostitev, bazeni z morsko in sladko vodo ter ekskluzivnimi SPA tretmaji z naravnimi izdelki Pharmos in Phytomer ter lokalnimi sredozemskimi zelišči. Pustite se razvajati našim strokovnim terapevtom, katerih glavna prednostna naloga je prilagojen pristop za čim boljše počutje.

Če iščete aktivno letovišče, ga boste našli tukaj: od nogometnih, plavalnih in teniških akademij do triatlonskih in teniških kampov z legendami ATP, veslanja, kegljanja ali nordijske hoje.

Aktivno počitniško letovišče
Vadite pilates ali jogo, na sončen dan ob morju ali v našem prostoru za e-igre odigrajte teniški dvoboj s profesionalcem, pojdite v telovadnico in opravite skupinsko vadbo ali individualni trening v našem prostornem fitnesu, igrajte odbojko na mivki ali preizkusite Float-Fit, vadbo na plavajočih ležiščih..... obstajajo številni načini za aktivnost, ne glede na to, ali ste odrasli posameznik, starši z aktivnimi otroki ali skupina prijateljev.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera*****

Ulica 1/151
23231 Petrcane
Hrvaška
Tel.: +43 (0) 50 9911 8032
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo