Seitenpfad Startseitehover img
../Falkensteiner Grand Medspa Marienbad kupon

Falkensteiner Grand Medspa Marienbad kupon

Izkoristite ugodnosti z našim kuponom v Falkensteiner Grand Medspa Marienbad in plačajte prilagodljivo in brezgotovinsko! WellCard lahko kot kupon unovčite v Falkensteiner in tudi v vseh naših več kot 500 drugih partnerskih ustanovah. Preprosto več počitka za vas in vaše najdražje!

Storitve WellCard pri posameznem partnerju:

Kartica WellCard velja za vse hotelske storitve v tej partnerski ustanovi.
  • Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti pri vseh aktualnih wellness partnerjih v celoti ali v delnih zneskih unovčite za navedene storitve.
  • Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.
  • Pri obisku wellness partnerja preprosto imejte s seboj kartico WellCard, tam pa vam bodo odračunali želen znesek.

Fleksibilen kupon za Falkensteiner Grand Medspa Marienbad z dodano vrednostjo

Celostna sprostitev s stilom: Wellness 2.0 v hotelu Falkensteiner Grand MedSpa Marienbad****

Poiščite trajno sprostitev za telo, dušo in um: v hotelu Falkensteiner Grand MedSpa Marienbad, kjer se secesijska arhitektura, naravni rezervat Kaiserwald in sodoben hotel za zdravje združujejo v edinstven kraj miru in moči.

Tam, kjer so se umetniki in princi že zdravili, danes ljudem, ki želijo najti notranji mir, ponujamo celostni koncept dobrega počutja. Moč zemlje ima osrednjo vlogo. Poleg sodobnih zdravilnih postopkov v zdravilišču, masaž in wellness tretmajev vam ponujamo tudi jogo, vadbo čuječnosti v naravi in osebni coaching. 

Združujemo mariborsko balneologijo s sodobnimi ugotovitvami zdravstvenih raziskav in tako ustvarjamo celostni koncept. Kompetentna ekipa zdravnikov in terapevtov v zdravilišču pripravi vaš osebni program. Prilagojeni programi, ki temeljijo na zdravilni moči vode iz našega lastnega vrelca Alexandra, pomagajo telesu in duhu najti ravnovesje. Mineralni izvir "Alexandra" je bil odkrit leta 1873 in se še danes uporablja za pitne kure in kopeli.

Wellness vitalna kuhinja naše hiše je simbol razumne in zdrave prehrane. Namenoma se izogibamo ojačevalcem okusa in umetnim dodatkom ter uporabljamo nežne načine kuhanja, da ohranimo vitalne snovi v živilih. Osredotočamo se na izdelke rastlinskega izvora. Večino živil pridobivamo na regionalnih kmetijah.

10 % bonus pri polnjenju – več wellnessa za vaš denar!

Pred obiskom wellnessa znesek hotelskih stroškov naložite na kartico WellCard in prejeli boste 10 % naložene vrednosti!

Falkensteiner Spa Resort Marienbad

Ruska 123
35301 Marienbad
Češka
Tel.: +420 354 929 399
Email
na partnersko spletno stran
Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo