Darilni kupon za terme in wellness

Idealno darilo za stranke

  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kartica ali Print@Home

Ne vsakdanje darilo za stranke - pokažite hvaležnost

Iščete darilo za stranke, ki presega običajna darila. Ne glede na to, ali gre za dolgoletne stalne stranke, stranke ali naročnike - izstopajte iz množice in pripravite premišljeno darilo s kartico WellCard, ki bo vašim strankam zagotovo pričaralo nasmeh na obraz. S kartico WellCard ste popolnoma prilagodljivi glede vrednosti dobroimetja. Seveda bomo poiskali tudi ustrezno darilno embalažo, ki jo lahko ob zadostni količini tudi personaliziramo z vašim logotipom ali sloganom. Veselimo se vašega povpraševanja!

Darilo za stranke za večjo zvestobo

Kartica WellCard vam ponuja priložnost, da svojim pomembnim strankam podarite vsestransko darilo, ki dobro izraža vašo hvaležnost. Na ta način povečate zvestobo strank in na koncu seveda koristite tudi sebi. Podarite užitek in sprostitev v več kot 500 wellness ustanovah - od termalnih in dnevnih zdravilišč do ekskluzivnih wellness hotelov. S kartico WellCard lahko udobno in brezgotovinsko plačate prenočitev, zdravljenje ali sprejem. Z našim darilnim bonom lahko podarite zdravje in sprostitev, ki se ju boste še dolgo spominjali!

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo