Darilni kupon za terme in wellness

Darilo za rojstni dan: poseben kupon za rojstni dan

  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kartica ali Print@Home

Wellness kupon za rojstni dan: podarite veselje in sprostitev

Iščete primerno darilo za rojstni dan? S kartico WellCard je presenečenje za rojstni dan popolno! Z našim rojstnodnevnim kuponom lahko podarite posebne wellness trenutke. Kartica WellCard je popolnoma prilagodljiva in jo lahko uporabite v več kot 500 vrhunskih termalnih zdraviliščih, sprostitvenih dnevnih zdraviliščih in najlepših wellness hotelih. Od vas je odvisno, ali gre za sprejem, prenočevanje ali zdravljenje. Podarite nepozabna doživetja z individualnim značajem in čas, ki ga preživite skupaj, saj lahko z našim kuponom odlično uživate tudi v paru!

Najlepše darilo za rojstni dan z osebnim dotikom

Najboljši prijatelj, dekle ali družinski član - s kartico WellCard vedno osrečite rojstnodnevnega fanta ali dekle. Podarite majhno pozornost ali večje darilo. Popolnoma prilagodljivo izbirajte želeni kredit . Dodajte osebno voščilo in izberite eno od naših darilnih embalaž - od pisane do elegantne. Pri naročilu lahko določite drug naslov za dostavo - tako bo vaše darilo prispelo neposredno k prejemniku. Če se vam mudi, ponujamo naš rojstnodnevni kupon tudi kot Print@Home za pošiljanje in tiskanje.

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo