Darilni kupon za terme in wellness

Darilo za materisnki dan: ljubeč kupon za materinski dan

  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kartica ali Print@Home

Kupon za mamo: dragoceno darilo za materinski dan

Ni vprašanja: cvetje, čokolada ali obisk restavracije so klasična darila za materinski dan. Če pa želite svojo mamo presenetiti z nečim posebnim, je kartica WellCard odlična izbira. Z našim darilnim kuponom za materinski dan podarite počitek, sprostitev in dragoceni čas, ki ga lahko preživite skupaj. Z več kot 500 wellness hoteli, termami in dnevnimi zdravilišči je WellCard najbolj vsestranski wellness kupon - preprosto pustite svojo dušo viseti in se prepustite vsakdanjemu življenju. To je odličen način, kako osrečiti najboljšo mamo na svetu!

Darilo za materinski dan v zadnjem trenutku z individualnim dotikom – tudi kto Print@Home!

Včasih je treba biti hiter. Zato kartica WellCard ni na voljo le s hitro dostavo, temveč tudi kot kupon Print@Home za materinski dan - seveda v čudovitem dizajnu za materinski dan in z možnostjo dodajanja osebnega pozdravnega sporočila. Ko govorimo o čestitkah: to lahko seveda dodate tudi našemu darilnemu bonu - skupaj z visokokakovostno embalažo za materinski dan boste vsako mamo naredili za najsrečnejšo mamo na svetu - želimo vam veliko veselja in še posebej čudovitih ur z WellCard - wellness bonom za materinski dan!

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo