Darilni kupon Terme & Wellness Hotel

Darilo ob upokojitvi: naš kupon za dobro počutje ob upokojitvi

  • Fleksibilno unovčenje pri 599 partnerjih za wellness v 9 državah
  • S spremenljivo vrednostjo dobroimetja do 2.000 EUR
  • z osebnim posvetilom in dragoceno darilno embalažo
  • Na voljo kot kartica kupona ali Print@Home (brez stroškov pošiljanja po e-pošti)

Darilo za upokojence: najbolj priljubljen wellness kupon v Sloveniji

Z upokojitvijo se po koncu poklicnega življenja začne povsem novo življenjsko obdobje, ki ga je treba ustrezno proslaviti. Za večino ljudi to pomeni tudi več prostega časa, ki ga je treba smiselno preživeti. Kartica WellCard je popolno darilo za upokojitev. Naš bon za dobro počutje je prilagodljiv na več načinov. Na primer, prosto izbrano dobroimetje od 10 do 2.000 EUR omogoča, da ob upokojitvi kot skupina podarite večje darilo. Prav zaradi te možnosti je naš bon za wellness za mnoge prva izbira za darilo ob upokojitvi, ki je vedno dobro sprejeto!

Posebno darilo ob upokojitvi za družinske člane in sodelavce

Z več kot 500 zdravilišči, dnevnimi zdravilišči in wellness hoteli je WellCard preprosto dovolj blizu za vsak dan. Naj gre za spontan obisk termalnega zdravilišča, pomirjujočo masažo, podaljšani vikend ali sproščujoče wellness počitnice - kartica WellCard vam to omogoča. Najbolj priljubljen avstrijski kupon za wellness je na voljo kot vrednostna kartica z ustrezno darilno embalažo ali kot Print@Home za tiste, ki se odločajo za nakup v trenutku. Obe različici omogočata dodajanje individualnega pozdravnega sporočila. Zato kartica WellCard ni le premišljeno darilo za slovo za sodelavce, temveč tudi za dobre prijatelje ali družinske člane. Želimo vam srečno upokojitev s kartico WellCard!

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fatal error: Uncaught Error: Class 'GeschenkboxDisplay' not found in /kunden/675799_9062/webseiten/wellcard.si/pages/si-geschenkgutscheine-gutschein_ruhestand/index.php:129 Stack trace: #0 /kunden/675799_9062/webseiten/wellcard.si/class_collection/system/class_system.php(160): require_once() #1 /kunden/675799_9062/webseiten/wellcard.si/index.php(28): System::display() #2 {main} thrown in /kunden/675799_9062/webseiten/wellcard.si/pages/si-geschenkgutscheine-gutschein_ruhestand/index.php on line 129