Darilni kupon Terme & Wellness Hotel

Zahvalno darilo: naš wellness kupon za veselje in sprostitev

  • Fleksibilno unovčenje pri 599 partnerjih za wellness v 9 državah
  • S spremenljivo vrednostjo dobroimetja do 2.000 EUR
  • z osebnim posvetilom in dragoceno darilno embalažo
  • Na voljo kot kartica kupona ali Print@Home (brez stroškov pošiljanja po e-pošti)

Darilo za zahvalo: najbolj priljubljen wellness kupon v Sloveniji

Z našim darilnim kuponom imate vedno prav. Kartico WellCard lahko unovčite v več kot 500 termalnih termah, dnevnih zdraviliščih in wellness hotelih. Za spontan vstop v termalne terme, blagodejno zdravljenje ali podaljšani vikend v dvoje v wellness centru - kartico WellCard lahko po lastni presoji unovčite na blagajni ali recepciji, tudi v delnih zneskih - kadar in kjer želite!

Zahvala z osebnim dotikom - kot dragoceni darilni kupon ali Print@Home

Različica kartice WellCard Print@Home je prav tako dobra izbira, kadar je treba stvari opraviti hitro. Papirnati kupon lahko doma v nekaj minutah natisnete v ustreznem dizajnu - vključno z osebnim posvetilom. Seveda je kartica WellCard na voljo tudi kot klasična kuponska kartica z visokokakovostno darilno embalažo, ki ponuja dovolj prostora za individualno pozdravno sporočilo. Kot majhno zahvalno darilo za sodelavce ali kot zelo velika zahvala za vaše najdražje. Preprosto izberite pravo dobroimetje po svoji izbiri, od 10 do 2.000 EUR, ter ga udobno in varno naročite v naši spletni trgovini.

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fatal error: Uncaught Error: Class 'GeschenkboxDisplay' not found in /kunden/675799_9062/webseiten/wellcard.si/pages/si-geschenkgutscheine-gutschein_danke/index.php:130 Stack trace: #0 /kunden/675799_9062/webseiten/wellcard.si/class_collection/system/class_system.php(160): require_once() #1 /kunden/675799_9062/webseiten/wellcard.si/index.php(28): System::display() #2 {main} thrown in /kunden/675799_9062/webseiten/wellcard.si/pages/si-geschenkgutscheine-gutschein_danke/index.php on line 130