Darilni kupon za terme in wellness

Božični kupon: Wellness kot lepo božično darilo

  • Božična akcija: prihranite 10% zdaj
  • fleksibilno unovčenje pri več kot 500 wellness partnerjih v 9 državah
  • Za več kot 30 top wellness podjetij v Sloveniji
  • s spremenljivo vrednostjo dobroimetja
  • z osebnim posvetilom & kakovostno darilno embalažo
  • kot kupon Print@Home

Najbolj priljubljen božični darilni kupon - podarite wellness in veselje

Vsi to vemo, saj pogosto ni lahko najti primernega božičnega darila. Zlasti za božič, ki je verjetno najpomembnejša priložnost za obdarovanje v letu, si preprosto želite podariti nekaj neobičajnega. Kartica WellCard je priljubljeno božično darilo za starše, prijatelje in vse ljudi, ki so vam še posebej pri srcu. Z našim božičnim kuponom podarite najlepše darilo - namreč individualna wellness doživetja, polna sprostitve in veselja. In kar je najlepše: v teh doživetjih lahko uživate tudi v paru ali z vso družino. Želimo vam vesel božič!

Kartica WellCard - božično darilo za starše in prijatelje

Poslovite se od božičnega stresa s kartico WellCard. Preprosto izberite pravo darilno embalažo in želeni znesek ter podarite wellness v več kot 500 vrhunskih wellness ustanovah. Ne glede na to, ali gre za sproščujočo masažo, razburljiv dan v zdravilišču ali podaljšani vikend v wellness hotelu - s kartico WellCard lahko vstopnine, prenočitve in tretmaje plačate udobno in brez gotovine. Poleg tega lahko darilu dodate osebno voščilo. Naš kupon za wellness je ideja za božično darilo, ki preprosto razveseli vsakogar!

Tako preprosto deluje kartica WellCard
Izberite kupon za terme & hotele za 599 wellness partnerjev z želenim dobroimetjem.
Kartico naročite po pošti , kupon Print@Home po elektronski pošti.
Wellness počitnice podarite ali pa uživajte sami.
Kartico WellCard lahko v času njene veljavnosti v celoti ali v delnih zneskih unovčite pri vseh aktualnih wellness partnerjih. Wellness centra ali ponudbe vam ni treba določiti vnaprej.

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo