Seitenpfad Startseitehover img
/B2B
  1. hover imgSeitenpfad StartseiteDomov
  2. hover imgSeitenpfad StartseiteB2B
zaključiti

Vaše prednosti kot partnersko podjetje WellCard

Od leta 2011 je WellCard najuspešnejša darilna kartica za (kratke) wellness počitnice: samo v letu 2019 je več sto tisoč iskalcev dobrega počutja ali obdarovancev kupilo kartico WellCard v trgovinah ali na spletu in tako začelo sproščujoče wellness počitnice v enem od partnerskih podjetij WellCard.

WellCard deluje preprosto: prejemnik na spletni strani www.wellcard-kupon.si izbere partnersko ustanovo WellCard, ki ustreza njegovim željam po sprostitvi, rekreaciji ali celo določenih tretmajih, in rezervira wellness počitnice neposredno v partnerski ustanovi WellCard. Dobropis se nato unovči na recepciji ali blagajni, gostinski obrat pa prejme povračilo s strani kartice WellCard, pri čemer se od vrednosti kartice WellCard odšteje le provizija. Partnerska podjetja nimajo fiksnih stroškov, odkup je zelo hiter in ne zahteva posebne tehnologije.

Za partnerske ustanove so gostje WellCard običajno nove stranke, ki jih je WellCard spodbudil k prijetnemu wellness oddihu. Z drugimi besedami, popolno trženje novih strank.

Kartico WellCard zdaj prodajajo tudi v nemških maloprodajnih trgovinah, zaradi česar bo na stotisoče ljubiteljev dobrega počutja vsako leto obiskalo sodelujoča partnerska podjetja WellCard tu in v Avstriji.

Želite tudi vi kot partnersko podjetje WellCard izkoristiti ta potencial novih strank in dodaten promet z najuspešnejšo darilno kartico za wellness? Vljudno vas vabimo in se veselimo vašega odziva!

Kontaktirajte

Mag. Michael Semmler Mag. Michael Semmler
generalni direktor
Mobil: +43 (0) 664 921 74 75
E-Mail: michael.semmler@mediacheck.at

New Mediacheck d.o.o.
Pot za Brdom 102
SI 1000 Ljubljana

Fleksibilno unovčenje pri 599 wellness partnerjih v 9 državah!

Ponudba partnerjev (term in wellness hotelov) je ogromna. Tukaj boste našli pregled in izbiro naših trenutnih partnerjev. Ppriporočamo vam, da se pozanimate vnaprej, katere storitve lahko s kartico WellCard plačate pri posameznih partnerjih; to je tudi razlog, da smo za vas te podatke navedli pri posameznih partnerjih bolj sistematično in pregledno.

Podatki se bodo preneseni
zaključiti
Varno plačilo